e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεχίζεται η Έκθεση Παραδοσιακών Ενδυμασιών σε μινιατούρες της Σοφίας Τσιάρα στο "Αληθώς"


Συνεχίζεται για τα τρία επόμενα απογεύματα (7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2019, από τις 6 έως τις 9 το βράδυ) η λειτουργία της Έκθεσης 55 Εθνικών Ενδυμασιών σε μινιατούρες της Σοφίας Αθ. Τσιάρα, ιατρού και καλλιτέχνιδος, στην αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Μπανάτου, ακριβώς απέναντι από το καμπαναριό της Παναγούλας. 

Η έκθεση -ως γνωστόν- έχει διοργανωθεί στο πλαίσιο των πολιτισμικών δράσεων του Μορφωτικού Κέντρου Λόγου Μπανάτου "Αληθώς". Όσοι επιθυμούν να την δουν πρέπει να σπεύσουν στις επόμενες ημέρες, διότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποτυπώσεις μερικών από τις επισκέψεις, ο δε φακός μας συνέλαβε την καλλιτέχνιδα κ. Τσιάρα, στα μεσοδιαστήματα των επισκέψεων, να συνεχίζει την παρασκευή νέων ενδυμασιών για κάποια άλλη ενδεχομένως Έκθεση!














Δεν υπάρχουν σχόλια: