e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη Αρχιερέων στην Εικαστική Έκθεση Νίκου Μπιάζη στο Κέντρο Λόγου "Αληθώς"


Επίσκεψη στην εικαστική Έκθεση του Νίκου Μπιάζη "Εικονίζοντας το Αθέατο", στην εν Βανάτω Αίθουσα Τέχνης του Κέντρου Λόγου "Αληθώς", πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί, 16.12.2019, τρεις Αρχιερείς με τη συνοδεία τους. Πρόκειται για τους Σεβ. Μητροπολίτες Βρυούλων κ. Παντελεήμονα, Ανέων κ. Μακάριο και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο
     Τους υψηλούς Επισκέπτες υποδέχτηκε ο καλλιτέχνης κ. Μπιάζης, μαζί με τον Εφημέριο της Ενορίας π. Παναγιώτη Καποδίστρια και τους συνεργάτες τους. 
     Όλοι εξέφρασαν θαυμαστικά αισθήματα προς τον Καλλιτέχνη, ευχόμενοι "γεια στα χέρια" του! Είχαν, άλλωστε, την ευκαιρία -μες από τα εκτιθέμενα έργα- να λάβουν γνώση των ιδιαιτεροτήτων τής παλαιόθεν παραδεδομένης τέχνης της εκκλησιαστικής Ζωγραφικής της Ζακύνθου, η οποία ανθεί και στις δύσκολες ημέρες μας. 
     Ακολούθησαν κεράσματα τον εξώστη της Ενοριακής Αίθουσας Τέχνης και οι αναμνηστικές φωτογραφίες.























Δεν υπάρχουν σχόλια: