e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Οι Μητροπολίτες Καστορίας και Φθιώτιδος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο




ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Το Σεπτό Κέντρο της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας επισκέφθηκαν διαδοχικά, σήμερα, Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020, οι Μητροπολίτες Καστορίας Σεραφείμ και Φθιώτιδος Συμεών, και έγιναν δεκτοί αδελφικά από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Οι δύο Μητροπολίτες, συνοδευόμενοι από τους Πρωτοσυγκέλλους τους, Αρχιμ. Νικόλαο Γιαννουσά και Αρχιμ. Άγγελο Ανθόπουλο, ευχήθηκαν στον Πατριάρχη με την ευκαιρία του νέου έτους. 

Από την πλευρά του ο Παναγιώτατος ανταπέδωσε τις ευχές και ζήτησε από τους δύο Ιεράρχες να μεταφέρουν τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική ευλογία του στον πιστό λαό των εκκλησιαστικών Επαρχιών τους.

Φωτογραφίες: Ν. Μαγγίνας | Οικουμενικό Πατριαρχείο




Δεν υπάρχουν σχόλια: