e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Η κυριακάτικη θεία Λειτουργία live από την Παναγούλα Μπανάτου (15.3.2020, 9 π.μ.)


Στο πλαίσιο του πανελλήνιου συνθήματος "Μένουμε σπίτι", με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κοροναϊού, η αυριανή θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, της Β΄ Κυριακής των Νηστειών, από τον Ναό της Παναγούλας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, θα μεταδοθεί από την ψηφιακή πλατφόρμα του Facebook και μάλιστα από τον προσωπικό λογαριασμό του Εφημερίου. 

Καθώς, λοιπόν, εσείς ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, εμείς θα μεταδώσουμε τη θείο δρώμενο, χάριν ευλογίας και προσευχητικής συμμετοχής των ενδιαφερομένων. Γνωρίζουμε και γνωρίζετε ότι οι τηλε-μεταδόσεις δεν υποκαθιστούν επ' ουδενί τις Ευχαριστιακές Συνάξεις επί το αυτό, όμως αποτελούν εν προκειμένω μια στάση αγάπης και μέριμνας του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου μας προς όλους εσάς ή και μια απόπειρα να μην χαθεί η επι-κοινωνία μας κατ' αυτό τον δίσεκτο καιρό εκτάκτου ανάγκης.

Όσοι βουλόμενοι, κάντε κλικ ΕΔΩ, αύριο, 15 Μαρτίου 2020, από τις 9 το πρωί. Για όσους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook, η μετάδοση θα αναρτηθεί -συν Θεώ- κατά την διάρκεια της ημέρας, εδώ στο Νυχθημερόν, μέσω YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια: