e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Κυριακή του Παραλύτου 2020 στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης


Αφού εξαντλήθηκε το υπάρχον απόθεμα, καινούργιο θυμίαμα για τις καθημερινές ακολουθίες έφτιαξε η αδελφότητα της Σχολής, δεδομένης και της αδυναμίας εισαγωγής από την Ελλάδα λόγω της πανδημίας.

Σήμερα, Κυριακή του Παραλύτου, 10 Μαΐου 2020, τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών -λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας- η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντους του Ηγουμένου, Θεοφ. Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Επειδή σήμερα τυγχάνει και η εορτή της μητέρας, παρ' όλο που κατ' εξοχήν εορτή για τις μητέρες είναι η Υπαπαντή, μετά το πέρας της Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των εν ζωή και τρισάγιο υπέρ των κεκοιμημένων μητέρων μας.

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες!














Δεν υπάρχουν σχόλια: