e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Κυριακή των Μυροφόρων στο Μπανάτο Ζακύνθου, κεκλεισμένων των θυρών [live]


Εξαιτίας του συνεχιζόμενου περιορισμού των πιστών από τις εκκλησιαστικές συνάξεις τους, λόγω του ενσκήψαντος Κορονοϊού, άπαντα τα τελούμενα στους Ναούς μας πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Υπάρχει όμως η παρηγορία των live μεταδόσεων, έτσι που όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μετέχουν εξ αποστάσεως τουλάχιστον. 

Αύριο, λοιπόν, Κυριακή των Αγίων Μυροφόρων Γυναικών και των Κηδευτών του Κυρίου, ημέρα δε μνήμης των Αγίων καλλινίκων Μαρτύρων Τιμοθέου και Μαύρας, 3η Μαΐου τρέχοντος έτους, η θεία Λειτουργία της Ενορίας μας, εδώ στο Μπανάτο Ζακύνθου και δη από τον Ναό της Φανερωμένης, θα μεταδοθεί από το κανάλι μας στο YouTube.

Στις 8.30 π.μ. κάντε κλικ ακολούθως:


1 σχόλιο:

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά!Σας ευχαριστούμε πολύ!