e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου, 11.10.2020, στο Φανάρι [video-photos]


Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε σήμερα, 11 Οκτωβρίου 2020, Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Ζ΄ Οικουμενικής Συνόδου, που συνεκλήθη στη Νίκαια της Βιθυνίας, κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.
Εκκλησιάστηκαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Σμύρνη Ευγεν. κ. Αργυρώ Παπούλια, με τον συζυγό της Εντιμολ. κ. Νικόλαο Στεφάνου, και πλήθος πιστών από την Πόλη και το εξωτερικό.
Ακολούθως, ο Παναγιώτατος δέχθηκε σε ακρόαση την Ευγεν. κ. Γενική Πρόξενο, μαζί με τον σύζυγό της, με την ευκαιρία της αναχωρήσεώς της κατόπιν προαγωγής και μεταθέσεώς της ως Πρέσβεως της Ελλάδος στο Μεξικό.  
ΑΚΟΚΟΥΘΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









Δεν υπάρχουν σχόλια: