e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου 1940 στην πόλη της Ζακύνθου, με αυστηρά μέτρα λόγω Covid-19 [video-photos]


Με λαμπρότητα αλλά και αυστηρά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τελέστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί μας για την 28η Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, το πρωί (28.10.2020) εψάλη επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό, στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος και παρευρέθηκαν αρχές και φορείς του τόπου, ενώ εκφωνήθηκε και λόγος από τον διευθυντή του ΓΕΛ Παναγούλας κ. Μαρκεσίνη. 

Αμέσως μετά ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των πεσόντων, παρουσία περιορισμένου αριθμού ατόμων λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και της Αυτοδιοίκησης.

imerazante.gr







































Δεν υπάρχουν σχόλια: