e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

35χρονα Αρχιερατείας Μητροπολίτου Μοσχονησίων στον Άγ. Δημήτριο Βίγλας Αγριδίων με την παρουσία Βαρθολομαίου

 
Φως Φαναρίου

Σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2020, επι τη εορτή του Αγίου Νέστορος, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, παρέστη συμπροσευχόμενος στο ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου Βίγλης στο χωριό των Αγριδίων. 
Ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Κύριλλος, ο οποίος συμπλήρωσε σήμερα 35 χρόνια ευλογημένης και καλλίκαρπης αρχιερατικής διακονίας. 
Μετά την απόλυση, ομίλησε ο Μητροπολίτης Μοσχονησίων και αντιφώνησαν ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβ. Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος και ο Πατριάρχης, ευχηθέντες θερμώς στον ιερουργήσαντα Μητροπολίτη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: