e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στο μικρό ορεινό χωριό Πλαγιά Κονίτσης


Γιορτάσαμε και φέτος (26.10.2020) τη χάρη του Αγίου Δημητρίου, πολιούχο της Πλαγιάς Κονίτσης σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινητικό και κατανυκτικό, παρ' όλες τις δύσκολες συγκυρίες που δεν μας επέτρεψαν, για το καλό όλων μας, να πανηγυρίσουμε όπως άλλες χρονιές με περισσότερο κόσμο και περισσότερες προετοιμασίες.

Ευχηθήκαμε για όλους τους ενορίτες μας παρόντες και απόντες και είμαι βέβαιος ότι ο Άγιος θα τους συντροφεύει όλο τον καιρό μέχρι εκείνος πάλι να τους φέρει κοντά του στο χωριό τους, όταν θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που πρόσκαιρα δυσχεραίνουν την εύκολη μετάβαση τους σε αυτό. Είμαι στη διάθεση όλων σας! Να 'ναι πάντα ο Άγιος στο πλευρό σας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες. Θερμές ευχαριστίες στον Αρχιμανδρίτη πατέρα Χερουβείμ, που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του στο χωριό μας...

Με τιμή και ευχές από καρδίας σε όλους /ες!
π. Κωνσταντινος Ταμπάκης














Δεν υπάρχουν σχόλια: