Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση Μητροπολίτου Μπραζαβίλ με τον Κυβερνήτη περιφερείας Niari στην πόλη Dolisie


Την 28η Οκτωβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο περιφερείας Niari και Bouenza Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka και τον Διάκονο π. Στέφανο Anzembe πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Εξοχ. κ. Baron Frederic Bouzock, νέο Κυβερνήτη της περιφερείας Niari, με έδρα την πόλη του Dolisie.

Κατά την συνάντηση ο Μητροπολίτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας προς τον κ. Κυβερνήτη για την αμέριστη συμπαράσταση και αγαστή συνεργασία με τις κρατικές αρχές που αυτός εκπροσωπεί. Επίσης, του παρουσίασε επισήμως τον Αιδεσιμ. Πρεσβ. π. Παύλο Diafouka, ο οποίος είναι και ο Διευθυντής του προτύπου ορθοδόξου Ορφανοτροφείου «Άγιος Ευστάθιος» και ο ορθόδοξος Εφημέριος Dolisie.

Ο Εξοχ. κ. Κυβερνήτης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για το επιτελούμενο κοινωνικό έργο και την δυναμική παρουσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην διοικητική περιφέρεια της οποίας έχει την ευθύνη, ως και στη χώρα, συμπληρώνοντας ότι οι κρατικές υπηρεσίες θα υποστηρίζουν πάντοτε τις προσπάθειες της Ι. Μητροπόλεως Μπραζαβίλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.