e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Το IONIAN TV μεταδίδει τη θεία Λειτουργία από την Παναγούλα Μπανάτου εν Ζακύνθω [22.11.2020, 8.30 πμ]


Αύριο Κυριακή Θ΄ Λουκά, 22 Νοεμβρίου 2020, δεύτερη ημέρα της εορτής των Εισοδίων της Παναγίας και ημέρα μνήμης του νεοφανούς Αγίου Ιακώβου του εν Ευβοία (του Τσαλίκη), η κεκλεισμένων των θυρών θεία Λειτουργία της Ενορίας μας, από τον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, θα μεταδοθεί απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι ΙΟΝΙΑΝ, μετά από ευγενική πρόταση των υπεύθυνων του σταθμού. 

Η μετάδοση θα αρχίσει στις 8.30 και θα ολοκληρωθεί περί τις 10.15 το πρωί. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του σταθμού και διαδικτυακά: α) από το site του ΙΟΝΙΑΝ www.ioniantv.gr, β) από το site μας www.imerazante.gr, γ) από το κανάλι του IONIAN στο YouTube «Ionian Channel» και δ) στο Facebook από τις σελίδες του ΙΟΝΙΑΝ «Ionian Channel» και της ΗΜΕΡΑΣ «Εφημερίδα Ημέρα – Imera newspaper». 

Η κάρτα της μετάδοσης σ' εμάς εδώ, στο "Νυχθημερόν", είναι η ακόλουθη:


Δεν υπάρχουν σχόλια: