e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Κυριακή της Χαναναίας, 14.2.2021, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου [photos]

Πρωί Κυριακής ΙΖ΄ Ματθαίου ή της Χαναναίας, 14ης Φεβρουαρίου 2021, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία της ημέρας, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω της Ζακύνθου, των θυρών ανεωγμένων, αλλά με ελάχιστο αριθμό εκκλησιαζομένων, όπως ακριβώς διατάσσουν οι πρόσφατες κυβερνητικές οδηγίες για την μη περαιτέρω μετάδοση της φονικής λοιμικής, που αποδεκατίζει τις σύγχρονες κοινωνίες ανά την οικουμένη. 
     Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσε δεόντως από το ψαλτήριο και τον άμβωνα ο κ. Σταμάτιος Ζούλας, εξαίρετος θεολόγος και καλός συνεργάτης της Ενορίας. 
      Εξαιτίας της αδυναμίας προσελεύσεως περισσότερων πιστών στην Ευχαριστιακή Σύναξη υπήρξε και αυτή τη φορά απευθείας μετάδοση μέσω YouTube, την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη ΕΔΩ!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]




















































Δεν υπάρχουν σχόλια: