e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη επισκέφθηκε ο νεοδιορισθείς Πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, ο νεοδιορισθείς Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, Εξοχ. κ. Hasan Murat Mercan.
Ο Εξοχ. κ. Mercan, ο οποίος συνοδευόταν από τον Εντιμ. κ. Ender Saritekin, επί κεφαλής της Υποδιεύθυνσης για την Αμερική, του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, έγινε δεκτός από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την διακονία του στην Έδρα του, αλλά και στον κόσμο, καθώς και για την παρουσία της Ορθοδοξίας στις ΗΠΑ και το πολυδιάστατο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.
_____
photo: Nikos Manginas / Ecumenical Patriarchate


Δεν υπάρχουν σχόλια: