e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας


Την επίσκεψη του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Σύδνεϋ, κ. Χρήστου Καρρά, δέχθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021, στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. 

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αφορώντα στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και την ελληνική Ομογένεια.  Ειδική μνεία έγινε στις επετειακές εκδηλώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.  

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος και ο Γενικός Πρόξενος κ. Καρράς επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για συνέχιση της αγαστής συμπόρευσης και συνεργασίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών και την πρόοδο της Ομογένειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: