e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Εθιμοτυπικά ο νέος Μητροπολίτης Προύσης στη Συναγωγή και τον Μουφτή της Προύσας


Σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, ο νεοχειροτονηθείς Μητροπολίτης Προύσης Σεβ. κ. Ιωακείμ επισκέφθηκε την ιστορική Συναγωγή Gerus της Προύσης, όπου είχε συνάντηση γνωριμίας με τον εκπρόσωπο της μικρής Εβραϊκής Κοινότητας της πόλης κ. Λεόν, τον οποίο συνεχάρη για την γιορτή του Πεσάχ. 
Ακολούθως, είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Μουφτή της Προύσας, Καθηγητή Izani Turan, στον οποίο ο Σεβ. κ. Ιωακείμ μετέφερε τις συγχαρητήριες ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, επί τη ενάρξει του μηνός των Μουσουλμανικών νηστειών Ραμαζανίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: