e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κυριακή Σαμαρείτιδος 2021 στο Olten της Ελβετίας

Με την δέουσα τάξη και ιεροπρέπεια και συνεχίζοντας την πασχαλινή ποιμαντική περιοδεία του στον γερμανόφωνο βορρά της Ελβετίας, τηρώντας και ακολουθώντας τα μέτρα τα οποία επιβάλλει κατά της πανδημίας του κορονοϊού η Ελβετική Συνομοσπονδία ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιμος την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 30ή Μαΐου 2021, ιερούργησε στην πόλη του Olten, όπου και απήυθυνε τις θερμές πασχαλινές ευχές του στους πιστούς της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περιοχή του Olten είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή από το παρελθόν στον Μητροπολίτη μας, αφού ως Πρεσβύτερος και για διάστημα 25 ετών εξυπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τους πιστούς της περιοχής αυτής έως της ημέρας της εκλογής του ως Μητροπολίτου Ελβετίας.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης κ. Φανούριος Θολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας και ο Διάκονος κ. Ματθαίος Λαδάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια: