e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στη συναυλία του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ με τον Δημήτρη Μπάση

Στο κατάμεστο City Recital Hall του Σύδνεϋ, όπου έλαβε χώρα η συναυλία υπό τον τίτλο: "Τσιτσάνης, Χατζηδάκης, Ξαρχάκος, Θεοδωράκης: Τραγούδια της απελευθέρωσης από τους τέσσερις μεγάλους συνθέτες της Ελλάδας", με κεντρικό ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, παρευρέθηκε την Παρασκευή, 14 Μαΐου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 39ου Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ και τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή συνόδευσαν ελληνικό μουσικό συγκρότημα, συμφωνική ορχήστρα και χορωδία, υπό τη διεύθυνση υπό τη διεύθυνση του μαέστρου George Ellis.

Στο τέλος της συναυλίας, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της, καθώς επίσης τους διοργανωτές του Ελληνικού Φεστιβάλ, ιδιαίτερα δε την Πρόεδρό του, κ. Νία Καρτέρη, και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νοτίου Ουαλίας, κ. Χάρη Δανάλη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: