e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Έφυγε από κορωνοϊό ο πολύτεκνος εφημέριος της Παναγίας της Σκριπούς

Θρήνος στην τοπική κοινωνία για τον παπά Χαράλαμπο…

Ένας από τους πιο αγαπητούς ιερείς της Βοιωτίας, ο εφημέριος του Ι.Ν. της Παναγίας της Σκριπούς ο παπά Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Είχε νοσήσει πριν από δύο περίπου εβδομάδες από τον ύπουλο ιό και παρά τη μάχη που έδωσε στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, δεν κατάφερε να τον νικήσει βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Επρόκειτο για έναν χαρισματικό ιερέα, πολύτεκνο με πέντε παιδιά. Την αγάπη του για τον άνθρωπο και τα παιδιά, τη μοίραζε και μέσω της εκπαιδευτικής του ιδιότητας ως Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ορχομενού τα τελευταία χρόνια.

Το κενό που αφήνει πίσω του κατά γενική ομολογία, είναι δυσαναπλήρωτο.

πηγή: lamiareport.gr | 5.5.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια: