e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Καρέ-καρέ η διακομιδή του πληγωμένου Μητροπολίτη Ζακύνθου στο ΚΑΤ μετά την επίθεση με καυστικό υγρό

Ως γνωστόν, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος πληγώθηκε χθες το δειλινό (23.6.2021) με καυστικό υγρό, μαζί με τους άλλους Συνοδικούς Δικαστές, από μόλις καθαιρεθέντα κληρικό, στα Συνοδικά Δικαστήρια. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το βράδυ κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί προληπτικά στο ΚΑΤ, από όπου προέρχονται τα φωτο-κλικ που ακολουθούν. Από το ΚΑΤ, περί τα μεσάνυκτα, ο Μητροπολίτης πήρε εξιτήριο.

Ευκαιρίας δοθείσης, υπογραμμίζουμε ότι α) τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε προέρχονται από ήδη δημοσιοποιημένα βίντεο της ΕΡΤ και όλων των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, β) ο ίδιος ο Σεβ. Ζακύνθου ενέκρινε την δημοσίευσή τους και σε εμάς, διότι δεν έχει να κρύψει κανένα ευαίσθητο δεδομένο (όπως μπορεί ενδεχομένως κάποιος να σκεφθεί), είναι μάλιστα δημόσιο πρόσωπο ο ίδιος, οπότε ενδιαφέρουν τα πάντα περί Αυτόν το ποίμνιό του και γ) ο Μητροπολίτης μας ευχαριστεί όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν και να ευχηθούν για την υγεία του, ευλογώντας όλους με αγάπη!








Δεν υπάρχουν σχόλια: