Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για επίθεση με βιτριόλι: «Πράξη εκδίκησης και απελπισίας η επίθεση κατά των Μητροπολιτών»


23.06.2021 | 21:01 | megatv

Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως ο δράστης δικαζόταν για πράξεις που δεν ταίριαζαν για το λειτούργημα του

Για ένα πρωτόγνωρο και οδυνηρό συμβάν έκανε λόγο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, έκανε δηλώσεις έξω από το Λαϊκό όπου διακομίστηκαν εκεί αρχικά οι δέκα τραυματίες από την επίθεση με καυστικό υγρό στην Μονή Πετράκη.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από αυτό τον χώρο στον Υπουργό Υγείας και τους συνεργάτες του που έσπευσαν με ταχύτητα και αποφύγαμε τα χειρότερα. Είναι δύσκολη η κατάσταση και ελπίζουμε με τη βοήθεια των γιατρών μας να αντιμετωπιστεί η κατάσταση», ανέφερε στις κάμερες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος περιγράφοντας το τραγικό συμβάν.

Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως ο δράστης δικαζόταν για πράξεις που δεν ταίριαζαν για το λειτούργημα του και πάνω στην εκδικητικότητα του κι έχοντας εφοδιαστεί με βιτριόλι το έριξε στα μέλη του δικαστηρίου. Επτά πρόσωπα έχουν εγκαύματα σε σημείο του σώματος τους αλλού μικρότερα, αλλού μεγαλύτερα. Ελπίζω με τη βοήθεια του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού όλα να πάνε καλύτερα. Μας προβληματίζει όλους αυτό το συμβάν και ελπίζουμε να μην διαταραχθεί η κοινωνική υγεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.