e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Πατριαρχικές ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Πάπα Φραγκίσκο

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος απέστειλε εγκάρδιο αδελφικό μήνυμα συμπαραστάσεως προς τον Αγιώτατο Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος νοσηλεύεται στο πλαίσιο προγραμματισμένης χειρουργικής επεμβάσεως.
Στο μήνυμά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης εύχεται στον Πάπα "ταχεία ανάρρωση, προσευχόμενος η επέμβαση να ήταν επιτυχής". Επίσης εκφράζει την ευχή σύντομα να συναντηθούν εκ νέου "για να προωθήσουμε μαζί την απαραίτητη αποστολή ενότητας, στην οποία μας καλεί ο Χριστός".
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, συμμετείχε στη Θρονική Εορτή της Εκκλησίας της Ρώμης και είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Πάπα, στον οποίο και μετέφεραν Μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: