e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Covid-19: Αεροδιακομιδή του Μητροπολίτη Κινσάσας από το Κονγκό στην Ελλάδα

Γράφει ο π. Τιμόθεος Ηλιάκης

Ύστερα από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που υπέστη ο νοσηλευόμενος, προσβληθείς από Covid-19, Σεβ. Μητροπολίτης Κινσάσας κ. Νικηφόρος Μικραγιαννανίτης, η υγεία επιβαρύνθηκε και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αερομεταφορά του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εισαχθεί στο Νοσοκομείο "Παπανικολάου".

Η επιχείρηση αερομεταφοράς γίνεται με ενέργειες της Ελληνικής Κυβερνήσεως, που συντονίζει ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους κ. Μαρτίνος και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες, σε συνεργασία με τις Αρχές του Κονγκό.

Χρειάζονται οι προσευχές όλων μας για κάθε καλή έκβαση με την βοήθεια του Θεού, στην υγεία του Ιεραπόστολου Μητροπολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: