e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Θερμές ευχές του Πρωθυπουργού της Ελλάδος προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τις θερμές και εγκάρδιες ευχές του προς τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, με την ευκαιρία της επετείου των 60 ετών από την εις διάκονον χειροτονία του, εξέφρασε ο Εξοχ. Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν το Σάββατο. Ο κ. Πρωθυπουργός ευχήθηκε στον Παναγιώτατο μακροημέρευση, υγεία και κάθε επιτυχία στη διακονία του προς όφελος της Ορθοδοξίας.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτατος ευχήθηκε στον κ. Πρωθυπουργό για την σημερινή ονομαστική εορτή της Ευγενεστάτης συζύγου του κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ζητώντας να της διαβιβάσει τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική ευλογία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: