e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πανήγυρις Παναγίας της Φανερωμένης στην Κύζικο [video-photos]

Σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, η αγιοτόκος γη της Κυζίκου, επί τη Αποδόσει της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τίμησε ιεροπρεπώς την Κυρά τη Φανερωμένη, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μετά την πρώτη Πατριαρχική Θεία Λειτουργία το 2015.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, αφού φέτος ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία.

Έψαλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Μ.τ.Χ.Ε. Παναγιώτης Νεοχωρίτης.

Πιστοί από τη Νέα Αρτάκη – με παρόντες πάντοτε τους φιλοπόνους και εραστές της ιστορίας της περιοχής, Ιωάννη Ρίζο και Πέτρο Ποδάρα – την Πόλη, την Αθήνα, τη Χαλκιδική και από άλλες περιοχές βίωσαν στην Ιερά Μονή το θαύμα της πανηγύρεως.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:












Δεν υπάρχουν σχόλια: