e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ένας διακεκριμένος Ενορίτης Βανάτου, ο Γιώργος Αντωνάκης, έφυγε στην Αιωνιότητα

Ο εκπαιδευτικός Γιώργος Αντωνάκης δεν ζει πια ανάμεσά μας, αλλά θα φωτίζει αιώνια τον νου και τις ψυχές μας το ήθος και οι αρχές του, που ήταν και παραμένουν  φάρος φωτεινός για τη ζωή όλων μας.

Ο Γιώργος έδωσε νόημα στη λέξη εκπαιδευτικός, γιατί σαν καθηγητής για δεκαετίες μεγάλωσε τα ζακυνθινόπουλα, προσφέροντας τις γνώσεις του και δείχνοντάς τους την αγάπη του.

Οι ικανότητές του σαν εκπαιδευτικού και παιδαγωγού έλαμψαν μέσα στις τάξεις των σχολείων του νησιού μας, εκεί που τον ζήσαμε και αναγνωρίσαμε όλα τα καλά του χαρακτήρα του.

Στην πολιτική με την οποία ασχολήθηκε, άφησε το αποτύπωμά του και έδωσε δείγματα ήθους  και  προσφοράς.

Άριστος οικογενειάρχης, αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Ιωάννα και τις δύο κόρες του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην εκκλησία της Μητρόπολης. Εκεί θα τον αποχαιρετίσουν όλοι οι Ζακυνθινοί που αναγνώρισαν στο πρόσωπό του σπάνιες αρχές για την εποχή μας.

[πηγή: ermisnews.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια: