e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Η πανήγυρις του Αγ. Ιωάννου του Προδρόμου στο Λονδίνο

Εορτάστηκε στις 7.1.2022, η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού στον φερώνυμο εορτάζοντα Ιερό Ναό του Λονδίνου στην περιοχή Hornsey/Haringey. 

Της ιεράς πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του ιερατικώς Προϊσταμένου του Ναού Αρχιμ. κ. Αποστόλου Τριφύλλη και του Πρεσβυτέρου π. Βίκτωρος Κτωράκη.

Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά, απαλλαγμένη σύντομα από την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας.











Δεν υπάρχουν σχόλια: