e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Η επέτειος 75 ετών λειτουργίας του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων ΚΠόλεως

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων παρέθεσε σε εστιατόριο της Πόλης εόρτιο γεύμα, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 75 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου (1947-2022).

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τίμησε με την υψηλή Του παρουσία το παρατεθέν γεύμα, στο οποίο παρεκάθησαν επίσης Αρχιερείς του Θρόνου, άλλοι Κληρικοί, ο Πρόξενος της Ελλάδος κ.  Σταύρος Χριστοδουλίδης και άλλοι προσκεκλημένοι και υποστηρικτές του έργου του Συνδέσμου.

Τον Πατριάρχη προσφώνησε κατάλληλα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στυλιανός Γκιουλγκιούν, ο δε Παναγιώτατος συνεχάρη πατρικά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το έργο που επιτελείται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: