e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Την πατριαρχική ευχή έλαβε ο Μ. Πρωτοσύγκελλος για την ανάληψη διδακτικών καθηκόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


H Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Πρωτοσύγκελλό του, Πανοσιολ. κ. Θεόδωρο, ο οποίος, μετά την επιστροφή του από την Κρήτη όπου, παρουσία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή ανάληψης των καθηκόντων του ως Καθηγητού της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, στο γνωστικό αντικείμενο “Εκκλησιαστική Ιστορία του Νεωτέρου και Συγχρόνου Ελληνισμού”, υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την σεπτή πατριαρχική ευχή και ευλογία για την διακονία του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
    Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον Μ. Πρωτοσύγκελλο για την ανάληψη των καθηκόντων του, και του ευχήθηκε καλλίκαρπο ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: