e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας με τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Μετανάστευσης

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος επισκέφθηκε τον Ομοσπονδιακό Υπουργό Μετανάστευσης, Ιθαγένειας και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Αυστραλίας, κ. Andrew Giles. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε κλίμα φιλικό και εγκαρδιότητος, παρουσία και των συνεργατών του κ. Giles, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση σε ζητήματα που αφορούν στην Ελληνική Ομογένεια, και συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής κ. Χριστοφόρος Κρικέλης, ο Αρχιμανδρίτης κ. Στέφανος και ο Αρχιδιάκονος κ. Αθηναγόρας.

Κατά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στον Υπουργό τα δέοντα για επιτυχία στο έργο του, ενώ του προσέφερε ως δώρο μία εικόνα της Παναγίας Βρεφοκρατούσας και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο Σύδνεϋ. Ο Υπουργός δέχθηκε με χαρά και έτσι αναμένεται η επόμενη συνάντηση των δύο ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: