e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Η διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου στο Βανάτο Ζακύνθου


Πρωί 25ης Μαρτίου 2023, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, πραγματοποιήθηκε η Ευχαριστιακή Σύναξη της εορτής του Ευαγγελισμού της Παναγίας. κατ' αρχήν τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Εφημερίου, π. Παναγιώτου Καποδίστρια, επί παρουσία μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου της περιοχής. 
    Ακολούθησε η προβλεπόμενη Δοξολογία επί τη 202α εθνική επετείω, κατά την οποία εκφώνησε τον πανηγυρικό λόγο η φιλόλογος κ. Θεοδώρα Κουκογιαννίδου, εκπαιδευτικός του Γυμνασίου. 
    Στο τέλος, όλοι εν πομπή μετέβησαν στην Πλατεία Λάμπρου Ζήβα, όπου, ενώπιον του Ηρώου των Πεσόντων, εψάλη Τρισάγιο και έγινε κατάθεση δάφνινων στεφάνων από τον Αντιδήμαρχο Αρκαδίων κ. Δημήτριο Κάνδηλα, τον Πρόεδρο Βανάτου κ. Τιμόθεο Ελ. Στραβοπόδη και μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου Βανάτου.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:









































































Δεν υπάρχουν σχόλια: