e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Άγγελμα για τους Χαιρετισμούς και την εορτή του Ευαγγελισμού στο Βανάτο


Ανακοινώνεται ότι απόψε, 24 Μαρτίου 2023, στον Ναό της Φανερωμένης Βανάτου, ώρα 7 το δειλινό, θα ψαλεί ο εόρτιος Εσπερινός της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών Της. Επισημαίνουμε την ώρα: 7 μ.μ. και όχι πλέον 6.30 μ.μ., δεδομένου ότι η Ακολουθία απόψε είναι μικρότερη.

Στον ίδιο Ναό θα γίνει αύριο το πρωί (25.3.23), από ώρα 8.30 έως 10, η Ευχαριστιακή Σύναξη της εορτής του Ευαγγελισμού, στο τέλος της οποίας θα γίνει Δοξολογία, με την παρουσία των τοπικών Αρχών και των Σχολείων, ομιλία από εκπαιδευτικό και κατάθεση στεφάνων, μετά από τρισάγιο, στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλατεία Λάμπρου Ζήβα).

Στη Φανερωμένη επίσης, θα γίνει η Ευχαριστιακή Σύναξη της ερχόμενης Κυριακής, Δ΄ των Νηστειών (26.3.23).

Όσοι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι, καλοδεχούμενοι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: