Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Επιμνημόσυνη Δέηση για την Αριάδνη-Μαρία Βράιλα, σήμερα στην Παναγούλα Βανάτου

Επιμνημόσυνη Δέηση για την ανάπαυση της ψυχής της ΑΡΙΑΔΝΗΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΒΡΑΪΛΑ, συζύγου του αείμνηστου Πρέσβη Λεωνίδα Βράιλα, τελείται σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, ώρα 7 το απόγευμα, στον Ναό της Παναγούλας μας, από τα μέλη της Οικογενείας  της. 

Σημειωτέον ότι η Μακαριστή είναι μητέρα του κ. Ιωάννη Βράιλα, Μονίμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της κ. Μαρίνας Βράιλα, Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης στο Κάιρο της Αιγύπτου. 

Η Νανά Βράιλα, όπως μάς ήταν γνωστή, διατηρούσε κατοικία στο Βανάτο Ζακύνθου, όπου και διέμενε όταν βρισκόταν στο νησί μας, μάλιστα δε, υπήρξε πολυαγαπημένη Ενορίτισσά μας, διακρινόμενη για την πλούσια πολιτιστική και ανθρωπιστική δραστηριότητά της. 

Πέρασε στην Αιωνιότητα στις 13 Ιουλίου 2021, στην Αθήνα. Η κηδεία της έγινε στον Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, δίπλα στον οποίον κατοικούσε και ύστερα ετάφη στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει τα εξής:

“Στη μνήμη της  λατρεμένης μας μητέραςαδελφής και γιαγιάς

Αριάδνης – Μαρίας Βράιλα 

θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση την Τετάρτη 11 Αυγούστου και ώρα το απόγευμα, στην εκκλησία της Παναγούλας στο Βανάτο.

Οι συγγενείς

ΓιάννηςΜαρίναΧριστιάναΕλένηΒίνσεντΛεωνίδαςΑλέξανδροςΘεοδώρα”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.