Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου με την Πρωθυπουργό της Πολιτείας Βικτώρια

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, το πρωί της Δευτέρας, 14 Οκτωβρίου 2024, συναντήθηκε με την Εξοχ. Πρωθυπουργό της Πολιτείας Βικτώρια κ. Jacinta Allan, στο Κυβερνητικό Μέγαρο της Μελβούρνης.

 

Η Εξοχ. κ. Πρωθυπουργός, πλαισιούμενη από ελληνικής καταγωγής βουλευτές και συνεργάτες της, καλωσόρισε τον Παναγιώτατο με εγκαρδιότητα και εξέφρασε την χαρά της για την επίσκεψη του Πατριάρχου στην Μελβούρνη. Ο Παναγιώτατος την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την στήριξή της προς την Ι. Αρχιεπισκοπή και το ποίμνιό της.  

Τον Παναγιώτατο συνόδευαν ο Ποιμενάρχης Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαίτερου Πατριαρχικού Γραφείου.

_________

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.