Κυριακή 20 Απριλίου 2025

Βέροια: Με λαμπρότητα ο Εσπερινός της Αγάπης 2025

Την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου 2025 το πρωί τελέστηκε με λαμπρότητα στη Βυζαντινή Βέροια ο Εσπερινός της Αγάπης προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλεως. 

Προ του Εσπερινού προηγήθηκε η ένδυση του Αρχιερέως στο επισκοπικό μέγαρο και ακολούθησε λιτανευτική πομπή προς τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, όπου τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού το αναστάσιμο μήνυμα του Ευαγγελίου ακούστηκε κατά την παράδοση σε πολλές ξένες γλώσσες, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων μοίρασε σε όλους το πασχαλινό αβγό, ευχόμενος με τη χάρη του Αναστάντος Κυρίου να πορευθούμε στη ζωή και να αγωνισθούμε ώστε να νικήσουμε τα πάθη και τις αδυναμίες μας, για να ζούμε πάντοτε μέσα στη χαρά και το φως της Αναστάσεως, αναστημένοι και εμείς μαζί με τον Αναστάντα Σωτήρα και Λυτρωτή μας. 

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.