e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Κηρύσσοντας το Ευαγγέλιο στο Βασίλειο των Νήσων Tonga | Puleʻanga Fakatuʻi ʻo Tonga

Μπροστάρης ο ακάματος και αεικίνητος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος! 

Ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος μπροστά στον Αγγλικανικό Ναό του Τονγκανού ιερέα π. Tui.


 Έχοντας ήδη κηρύξει Χριστό στα Νησιά Fiji, φθάνει τώρα στο Βασίλειο Tonga και ατενίζει τις προοπτικές για Ορθοδοξία κι εδώ! 



 Αρχιερατική Λειτουργία για τα Εισόδια της Θεοτόκου, στις 21 Νοεμβρίου 2014, σε ναό των Μεθοδιστών, ώσπου να οικοδομηθεί ορθόδοξος ναός!

 Ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος με μέλη της βασιλικής Οικογένειας των Tonga.

 Πίσω από την αμμουδιά και πριν από τα δέντρα κείται το οικόπεδο, όπου θα οικοδομηθεί ο πρώτος ορθόδοξος ναός στο Βασίλειο! Θα είναι αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο!!!

Ο Μητροπολίτης με τους συνεργάτες του υπογράφουν το συμβόλαιο αγοραπωλησίας του οικοπέδου για την οικοδόμηση του Ορθόδοξου Ναού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: