e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Οι "Γιατροί Καρδιάς" (και ο Γιώργος Γεωργιάδης) στην Ακτή του Ελεφαντοστού | Côte d'Ivoire | Ivory Coast


Τα μέλη της ανθρωπιστικής - ιεραποστολικής Οργάνωσης "Γιατροί Καρδιάς" έφθασαν αυτές τις μέρες στην Ακτή του Ελεφαντοστού, προκειμένου να προσφέρουν αγάπη στους αναξιοπαθούντες. Με θέρμη τούς υποδέχτηκαν η Κυβέρνηση της χώρας και ο οικείος Ορθόδοξος Μητροπολίτης Σεβ. Άκκρας κ. Σάββας, ενώ για όλα φρόντισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιερεμίας

Μαζί με τους "Γιατρούς Καρδιάς" βρίσκεται ο φίλος και συνεργάτης μας, έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος, συλλέγοντας εικόνες από το ταξίδι αυτό και αποτυπώνοντας στιγμές από το έργο των Γιατρών και της τοπικής ορθόδοξης ιεραποστολής, θα μας παρουσιάσει το οπτικοακουστικό υλικό στην επόμενη σύναξη του Κέντρου Λόγου Μπανάτου "Αληθώς", περί την ερχόμενη Κυριακή της Ορθοδοξίας (28 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου ε.έ.). Αναμένουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες εντυπώσεις του μετά χαράς μεγάλης! Καλή δύναμη στον Σεβ. κ. Σάββα και τους "Γιατρούς Καρδιάς", της καρδιάς μας!
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: