e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έτοιμη η "ΒΑΡΘΑΛΑΜΙΟΤΗCΑ" για τον αποψινό Ακάθιστο Ύμνο εν Βανάτω




Ήδη η Ενορία μας και δη ο περίοπτος Ναός της Παναγούλας μας, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου, φιλοξενούμε ταπεινά μια "σπιτική" Εικόνα, την Παναγία τη ΒΑΡΘΑΛΑΜΙΟΤΗCΑ, η οποία -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- προέρχεται από το Εικονοστάσι μιας ευσεβούς ζακυνθινής Οικογένειας. 

Περιβεβλημένη τα φιόρα της αγάπης και του σεβασμού όλων μας αναμένει, ώστε απόψε το βράδυ, στις 7 μ.μ., να Της απευθύνουμε τα "Χαίρε" του Ακαθίστου Ύμνου, που αρμόζουν στη Χάρη Της! Όσοι, λοιπόν, ευλαβούνται την Κυρά την Θεομήτορα, προσέλθετε, ώστε σύσσωμοι και σύμψυχοι να Την χαιρετίσουμε αρμοδίως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: