e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Την ερχόμενη Κυριακή (8/11) τιμάμε τους Ταξιάρχες στο Μπανάτο


Εορταστική Σύναξη για τις Ασώματες Δυνάμεις και μεγάλους Φύλακες Αγγέλους της ζωής της ανθρωπότητας πραγματοποιούμε στο ομώνυμο και νεόδμητο Ιερό Παρεκκλήσιό τους, εδώ στο Μπανάτο της Ζακύνθου (πίσω ακριβώς από το Κοιμητήριο), την ερχόμενη Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Έτσι, στις 8 το πρωί θα αρχίσει ο Αναστάσιμος Όρθρος με Αρτοκλασία, ενώ στις 9 το πρωί θα τελεσθεί η κυριακάτικη Θεία Λειτουργία με επίκαιρη Ομιλία. Ακολούθως, περίπου στις 10.15, οι κτήτορες και δωρητές του Ναού (Οικογένεια Παναγιώτη και Αντωνίας Στραβοπόδη) θα προσφέρουν κεράσματα σε όσους πρόκειται να εκκλησιασθούν, ενώ, στο πλαίσιο της Συνάξεως, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση για τον υιό της Οικογένειας Μιχαήλ, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του οποίου οικοδομήθηκε εκ βάθρων το εν λόγω Παρεκκλήσιο.

Σημειωτέον ότι, επειδή η Ευχαριστιακή Σύναξη της Κυριακής θα τελεσθεί στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιό μας, οι δύο άλλοι κεντρικοί Ναοί μας θα παραμείνουν κλειστοί. Για τους ενδιαφερόμενους: Ενδεικνυόμενο πάρκιν της ημέρας είναι το πλάτωμα της Παναγούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: