e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές Μητροπολίτου Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννου για το 2016


Στην ανατολή ενός Νέου Έτους, του 2016, και μίας νέας εποχής γεμάτης αμφιβολία, πόνο, χαμένα όνειρα και απογοήτευση, υπάρχει πάντοτε ένα ΦΩΣ!!! Ένα ΦΩΣ που γεμίζει την καρδιά μας και την ψυχή μας, μας βοηθά να ξαναχτίσουμε τα όνειρά μας, να ελπίσουμε ξανά και να πιάσουμε το χέρι των συνανθρώπων μας καθώς αναγεννιόμαστε από τη στάχτη μας!!! Αυτό το ΦΩΣ είναι ο νεογέννητος Χριστός!!, ήτοι ευκαιρία! 

Για να αγαπήσουμε τον Χριστό περισσότερο. Να είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι με πολλή δουλειά, με γνώση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε! 

Εύχομαι η Νέα Χρονιά να είναι ευλογημένη, γεμάτη αγάπη και υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία, για ολόκληρο τον κόσμο! 

 +Ο Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι Ιωάννης Τσαφταρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: