e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού 2019 στον Ναό της Φανερωμένης εν Βανάτω Ζακύνθου


Πρωί Σαββάτου, 14ης Σεπτεμβρίου 2019, στον Ναό της Φανερωμένης Μπανάτου, έγινε η Ευχαριστιακή Σύναξη της Ενορίας μας και -στο τέλος της- η Τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Συμμετείχε ικανοποιητικό εκκλησίασμα. 
     Τον λειτουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσαν οι Ιεροψάλτες της Ενορίας κ.κ. Δημήτριος Κάνδηλας και Σταμάτιος Ζούλας, συμπαραστατούμενοι από τους βοηθούς τους κ.κ. Σπυρίδωνα Σαρατσένο, Διονύσιο Μούσουρα και Αντώνιο Κάνδηλα. 
     Τον θείο Λόγο κήρυξε ο Μάστερ Θεολογίας κ. Σταμάτιος Ζούλας, αναφερθείς  τόσο στα ιστορικά της ευρέσεως και υψώσεως του Τιμίου Ξύλου του Σταυρού, όσο και στην διασωστική δύναμη για τη ζωή των Χριστιανών!
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]


















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: