e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Ευχαριστιακή Σύναξη για τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη εν Βανάτω Ζακύνθου [photos]


Πρωί Πέμπτης, 21ης Μαΐου 2020, στο Ενοριακό Παρεκκλήσιο των Αγίων Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Νικολάου εν Βανάτω Ζακύνθου, τιμώντας την πανεύφημη μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. 
     Εκκλησιάστηκαν οι προβλεπόμενοι εκ του νόμου και υπό τις υγειονομικές προϋποθέσεις έναντι της καταστροφικής Πανδημίας εκ του Covid-19. Οι περισσότεροι κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.
     Ο λειτουργός Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας αναφέρθηκε δι' ολίγων στην προσφορά των τιμωμένων Αγίων στον Χριστιανισμό, στο δε τέλος της θείας Λειτουργίας ανέγνωσε Ευχή για την αποδρομή του Κορονοϊού. Το ψαλτήρι τίμησε δεόντως ο Ιεροψάλτης της Ενορίας κ. Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης.
[Φωτογραφίες: Ιωάννης Πορφύριος Καποδίστριας]
















































Δεν υπάρχουν σχόλια: