e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Γαλλία: Στις φλόγες ο καθεδρικός ναός στη Νάντη


Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική πόλη Νάντη, καθώς ξέσπασε φωτιά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου και Αγίου Παύλου.


Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (18/7) στο εσωτερικό του καθεδρικού ναού της πόλης Νάντη, στη δυτική Γαλλία

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές τι προκάλεσε τη φωτιά στον καθεδρικό ναό. Σύμφωνα, με αναφορές, περίπου 70 πυροσβέστες έχουν ριχθεί στη μάχη με τις φλόγες.

Η φωτιά αυτή ξέσπασε περίπου ένα χρόνο μετά την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων –έναν πραγματικό αρχιτεκτονικό θησαυρό της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: