e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Το Μικρό και το Μέγα Μήνυμα του Μητροπολίτου Σάρδεων Ευαγγέλου

 
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 

ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ 
Το Σάββατον, 21ην τ.μ. Νοεμβρίου, ετελέσθη εν τω επισήμω Πατριαρχικώ Γραφείω το Μικρόν Μήνυμα επί τη κατά τον παρελθόντα μήνα γενομένη εκλογή του Σεβ. Μητροπολίτου Σάρδεων κ. Ευαγγέλου, ενώπιον των καθευρεθέντων αγίων Αρχιερέων και των Συνοδικών Γραφείων, εν συνεχεία δε ετελέσθη εν τω Πανσέπτω Πατριαρχικώ Ναώ του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου το Μέγα Μήνυμα και η Ευχαριστία. 
Η Αυτού Σεβασμιότης, Μητροπολίτης Σάρδεων, συλλειτουργήσας κατά την εορτήν των Εισοδίων της Θεοτόκου μετά της Α. Θ. Παναγιότητος καί χοροσταστήσας την επομένην κατά την Θείαν Λειτουργίαν εν τω Π.Π. Ναώ, επιστρέφει εις Αμερικήν την προσεχή Δευτέραν, 23ην τ.μ.. 
Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 22α Νοεμβρίου 2020. 
Εκ της Αρχιγραμματείας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: