e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Βεροίας Παντελεήμων: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας» [video]

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε διαδικτυακή ομιλία αφιερωμένη στην επέτειο της τριακονταετούς ευκλεούς και θεοφιλούς Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας».

 

Η ομιλία του Μητροπολίτου εντάσσεται στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος», που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ., στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεως «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

Ο Σεβ. κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στην σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας, στο πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου, αναφέροντας συνοπτικά όσα συνέβησαν στα τριάντα χρόνια της ακάματης ενεργητικότητας και δραστηριότητας του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: