e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Κυριακή, 5.12.2021, στην Παναγούλα Βανάτου, συνεορτάζοντας τους Αγ. Σάββα και Νικόλαο


Κυριακή Ι΄ Λουκά, 5η Δεκεμβρίου 2021, στον Ναό της Παναγούλας Βανάτου, στο πλαίσιο της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας τιμήθηκε η μνήμη του Οσίου Πατρός Σάββα του Ηγιασμένου και προεορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας. Παράλληλα υπήρχε το περίπυστο Εικόνισμα της Αγίας Βαρβάρας (από χθες) στο κέντρο του Ναού, ούτως ώστε και σήμερα να προσκυνηθεί από τους πιστούς. Έγινε και Αρτοκλασία.
    Τον ιερουργό Εφημέριο π. Παναγιώτη Καποδίστρια πλαισίωσαν από το ψαλτήρι οι κ.κ. Σταμάτιος Ζούλας και Σπυρίδων Δρογγίτης, ο δε κ. Ζούλας ομίλησε εμπεριστατωμένα και εποικοδομητικά προς το εκκλησίασμα.









































Δεν υπάρχουν σχόλια: