e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Αποκαλυπτήρια στήλης προς τιμήν των πατέρων της Μονής Πετράκη για τη συμβολή τους στους αγώνες του Έθνους

2.12.2021. Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής στήλης προς τιμήν των πατέρων και αδελφών της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, οι οποίοι συμμετείχαν στους αγώνες του Έθνους, πραγματοποίησαν σήμερα, κατά το διάλειμμα των εργασιών της ΔΙΣ, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί. 

Ο Μακαριώτατος, στην σύντομη προφώνησή του προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής, Πανιερώτατο Μητροπολίτη Θαυμακού κ. Ιάκωβο, αναφέρθηκε στην προσφορά της Μονής προς την Εκκλησία, την Πατρίδα και την Ιστορία, τονίζοντας ότι η Μονή έχει βοηθήσει κατά καιρούς τον τόπο μας παντοιοτρόπως.






Δεν υπάρχουν σχόλια: