e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Θετικός Covid-19 ο Προκαθήμενος της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου 2022, ο Μητροπολίτης Κιέβου και Ουκρανίας κ. Επιφάνιος βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Πέρσι, ο Μητροπολίτης είχε κάνει το εμβόλιο.

Λόγω της ασθένειάς του, ο Μητροπολίτης κ. Επιφάνιος θα τεθεί σε καραντίνα και θα λάβει την κατάλληλη θεραπεία και δεν θα πραγματοποιήσει λειτουργίες ούτε θα δεχτεί επισκέπτες για την επόμενη εβδομάδα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ζήτησε από τον κλήρο και τους πιστούς να προσευχηθούν για την ταχεία ανάρρωση του Προκαθήμενου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: