e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου 2022 στο χωριό Kruglyk του Κιέβου


Το Kruglyk είναι ένα χωριό στην Ουκρανία, στην περιοχή Obukhiv, του ευρύτερου Κιέβου . Ο πληθυσμός είναι 325 άτομα. Εκεί, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεομήτορος, 28 Αυγούστου 2022 με το ιουλιανό ημερολόγιο, έγινε η Ευχαριστιακή Σύναξη των κατοίκων, προεστώτος του Σεβ. Μητροπολίτου Pereyaslav-Khmelnitskiy και Vyshneve κ. Αλεξάνδρου, διακεκριμένου Ιεράρχου της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

28 серпня свято Успіння Пресвятої Богородиці. На запрошення громади Свято-Успенського храму, який відзначає своє престольне свято, відвідав село Круглик на Київщині, де звершив Божественну літургію.


































Δεν υπάρχουν σχόλια: