e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Πατριαρχική Χοροστασία στον πανηγυρίζοντα Ναό Αγ. Κυριακής Κοντοσκαλίου [video]

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου χοροστάτησε σήμερα Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά την Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε επί τη μνήμη της Αγίας.

Τον Πατριάρχη προσφώνησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου, και ο Πατριάρχης αντιφώνησε καταλλήλως, καλωσορίζοντας τον Σεβ. Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριο, ιεράρχη της Εκκλησίας της Κύπρου, ο οποίος επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη, επικεφαλής ομίλου προσκυνητών από την Μεγαλόνησο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: